loader
  • WHERE TO GO
    WHERE TO GO
    • Regions
      Discover the mountain Regions
      Thousand-year-old cultures, different linguistic strains, biodiversity and multifaceted territorial morphologies. Discover the peculiarities of the valleys, municipalities and areas of the mountains of Friuli Venezia Giulia
      Discover the mountain Regions
      Thousand-year-old cultures, different linguistic strains, biodiversity and multifaceted territorial morphologies. Discover the peculiarities of the valleys, municipalities and areas of the mountains of Friuli Venezia Giulia
      All the mountain regions
    • Ski resort
      Discover the Ski areas in Friuli Venezia Giulia
      Summer or Winter, it doesn’t matter: skiers, pedestrians, hikers, bicycle lovers or who simply loves to enjoy a panoramic view, but without getting tired, will find open Ski lifts all over the year in the ski areas of FVG
      Discover the Ski areas in Friuli Venezia Giulia
      Summer or Winter, it doesn’t matter: skiers, pedestrians, hikers, bicycle lovers or who simply loves to enjoy a panoramic view, but without getting tired, will find open Ski lifts all over the year in the ski areas of FVG
      All ski resorts

Pista "Gir di Clap Forat"

Snow Info
Forni di Sopra

Weather
14°C
Snow on the slopes
---
Open slopes
0 %
Facility
0/4
Conveyor belts
0/3
Go to map
Ti piace il fondo?
Vieni ad Enemonzo dove trovi la pista "Gir di Clap Forat", nata negli anni ottanta e caratterizzata da due anelli collegati fra loro.

Caratteristiche generali
- Altezza: 375-420 m
- Lunghezza percorso: 8 Km
- Tipologia di terreno: pianeggiante con due salite di 700 m e un dislivello di 80 m
Strutture di supporto
• Bar / ristorante (momentaneamente chiuso)

PRIMO ANELLO
- Lunghezza : circa 3 Km
- Grado di difficoltà: facile
- Punto di partenza primo anello: parcheggio prospiciente il bar ristoro.
SECONDO ANELLO
- Lunghezza: circa 5 Km
- Grado di difficoltà: facile
- Punto di partenza secondo anello: l'anello è un ampliamento del precedente che si estende nella pineta e in sponda destra del fiume Tagliamento.

INFORMAZIONI GENERALI

PromoTurismoFVG
Tel. +39 0433 886767

Come arrivare
Il punto di partenza della pista prospiciente il bar ristoro è raggiungibile direttamente dalla Strada Statale n.52 "Carnica" arrivando da Villa Santina.